Taxi Delft Schiphol

Taxi Delft SchipholBen je op zoek naar een voordelige Airport Taxi van of naar Delft? Yello Taxi in Delft staat voor je klaar om je te brengen of op te halen bij de grote luchthavens Schiphol of Rotterdam. Je kan rekenen op scherpe tarieven en persoonlijke chauffeurs die je graag ontzorgen. Yello Taxi biedt snelle en betaalbare taxidiensten op maat en staat 24/7 voor je klaar. Kies voor een comfortabele rit bij Yello Taxi en laat je volledig ontzorgen. Klik op de knop om direct een taxi te bestellen!

Bestel taxi

Waarom kiezen voor de service Taxi Delft Schiphol?

Yello Taxi Delft wil je graag brengen naar of ophalen van Schiphol tegen een vast en laag tarief. Zo weet je waar je aan toe bent en heb je het vervoer alvast geregeld. Na een lange vakantie ben je waarschijnlijk moe en wil je graag naar huis. Kiezen voor een taxi rit is een comfortabele en snelle manier om thuis te komen. De chauffeurs nemen je bagage graag aan en brengen je snel op bestemming. Ook als je geen eigen vervoer hebt kunnen regelen, biedt de Taxi Delft Schiphol service een oplossing. De chauffeurs brengen je voor een vast tarief van € 65 met de taxi vanuit Delft naar schiphol. Het tarief voor ophalen is € 75 en geldt voor maximaal 4 personen.

Persoonlijke chauffeurs

Yello taxi in Delft biedt meer dan alleen een rit van A naar B. Ze willen ervoor zorgen dat je als klant van Yello Taxi een comfortabele rit hebt. Ze bieden hun diensten aan vanuit een persoonlijk oogpunt en luisteren graag naar jouw wensen en behoeftes. De chauffeurs zijn gediplomeerd en zorgen voor een fijne rit.

Gemakkelijk betalen

Voor de Taxi Delft Schiphol service kun je makkelijk en snel betalen met veel mogelijkheden. De scherpe vaste tarieven zijn te betalen in de taxi via pin of met debit- of creditcard. Je kunt er ook voor kiezen om te betalen via Whatsapp. Je ontvangt dan een betaallink zodat je via je mobiel kunt betalen. Dit kan ook via een app zoals Tikkie.

Elektrisch rijden

Als je kiest voor de service Taxi Delft Schiphol, is er een grote kans dat de chauffeur in een elektrische auto rijdt. Yello Taxi streeft er als taxibedrijf namelijk naar dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo kunnen ze de diensten milieuvriendelijk aanbieden en zorg je er als klant ook voor dat je kiest voor milieuvriendelijk vervoer. Het vervoer in een elektrische auto is bovendien heerlijk comfortabel en bijzonder stil!

Contact

Vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht

Contact