Taxi Rijswijk

Taxi RijswijkBen je op zoek naar een taxi in Rijswijk? Yello Taxi Delft biedt taxidiensten aan tegen vaste en lage tarieven in de regio. Ze kunnen je brengen naar of ophalen in de grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Rotterdam en Den Haag. Ook kun je gebruik maken van de Airport Taxi. De taxi in Rijswijk brengt je graag van A naar B vanuit een persoonlijk oogpunt. Je bent verzekerd van een comfortabele rit met de ervaren chauffeurs. Regel je taxi eenvoudig via email of bel Yello Taxi voor meer informatie.

Bestel taxi

Waarom kiezen voor een taxi in Rijswijk?

Als je kiest voor een taxi bij Yello Taxi, dan ben je verzekerd van een snelle en comfortabele rit. Als je geen eigen vervoer hebt, dan is het regelen van een taxi in Rijswijk bij Yello Taxi een fluitje van een cent. Met kennis van de regio brengen ze je snel naar je bestemming. Moet je huisdier ook mee? Dan is dat geen enkel probleem. Er staat altijd wel een chauffeur voor je klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Airport Taxi

Maak gebruik van de Airport Taxi. Ze brengen je graag voor een vast tarief met de taxi van Rijswijk naar Schiphol voor € 69,50 en halen je op voor € 79,50. Als je een vlucht hebt via Rotterdam Airport dan rijdt de Airport Taxi ook daarheen. Voor een vast tarief van € 37,50 brengen ze je naar Rotterdam Airport en voor € 47,50 word je opgehaald. De tarieven gelden voor 4 personen maximaal. Als er dan toch meer personen mee moeten is dat zeker mogelijk. Bel of mail Yello Taxi voor de mogelijkheden.

Zakelijke taxi

Ook voor zakelijke chauffeursdiensten kun je bij Yello Taxi in Delft terecht. Ze kunnen een auto regelen voor het brengen of ophalen. Ook is het mogelijk dat ze een chauffeur voor je eigen auto regelen. De chauffeurs zijn persoonlijk en gediplomeerd en ontzorgen je graag, zodat je als klant kunt genieten van je rit. Yello Taxi biedt betaalbare oplossingen op maat voor je zakelijke ritten.

Betaalmogelijkheden 

Reis je met Yello Taxi in Rijswijk? Dan accepteren de taxi’s veel betaalmogelijkheden. Je kunt makkelijk betalen met pin met zowel pinpassen als creditkaarten van MasterCard, American Express of Visa. Zijn je betaalpassen kwijt of gestolen? Dan kan je ook met je mobiel betalen. In dat geval gebruiken ze Whatsapp of de app Tikkie als alternatief betaalmiddel.

Voordelen van een taxi

Bespaar tijd en geld met het nemen van een taxi. Veel mensen denken dat het nemen van een taxi duur of extravagant is. Een taxi is juist flexibel en vergeleken met het comfort en gemak niet duur. Het bespaart je vooral energie en tijd want een taxi is flexibel. We arriveren op een gewenst tijdstip en plek zodat je niet afhankelijk bent van bijvoorbeeld het openbaar vervoer!

Contact

Vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht

Contact