Taxi in Delft

Taxi in Delft
Als je op zoek bent naar een taxi in Delft, dan ben je bij Yello Taxi in Delft altijd welkom. De chauffeurs staan 24/7 voor je klaar om je te brengen naar of op te halen in de regio Delft. Yello Taxi heeft in de regio taxi’s in Rijswijk, Den Hoorn, Schipluiden, De Lier en Delfgauw. Maak ook zeker gebruik van de aantrekkelijke Airport Taxi service en laat je volledig ontzorgen. De taxi service Delft-Schiphol is voor zowel brengen als ophalen tegen een vast laag tarief. Yello taxi in Delft is een begrip in de regio. Ze brengen je graag van A naar B. Klik op de knop en bestel direct een taxi!

Bestel taxi

Taxidiensten van Yello Taxi in Delft

Airport Taxi service

Bij Yello Taxi Delft kun je 24/7 terecht voor het brengen of ophalen naar de grote luchthavens. Je kan gebruik maken van de taxi Delft-Schiphol service voor een vast laag tarief van € 65 voor brengen en € 75 voor ophalen. Het tarief geldt voor maximaal 4 personen. Yello Taxi biedt ook een taxi service aan voor het brengen en ophalen naar Rotterdam Airport. Het tarief voor brengen is € 25 en voor ophalen is dat € 27,50. De taxichauffeurs zijn persoonlijk en willen je graag ontzorgen voor een comfortabele rit van A naar B.

Taxi service van A naar B in de regio

Vanuit Delft, Den Hoorn, Schipluiden, De Lier, Delfgauw en Rijswijk kunnen de taxi’s van Yello Taxi je brengen of ophalen tegen vaste lage tarieven. Er gelden vaste tarieven voor de steden Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Leiden, Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer centrum. Overige bestemmingen zijn ook mogelijk tegen vast tarief. Bel of e-mail Yello Taxi voor de mogelijkheden!
    

Zakelijk rijden 

Yello Taxi in Delft biedt ook zakelijke taxi service op maat. De gediplomeerde chauffeurs staan voor je klaar. Denk bijvoorbeeld aan het brengen of ophalen in eigen auto. Als eigen vervoer niet mogelijk is kan er ook een auto met chauffeur komen voorrijden.
   

De voordelen van het kiezen voor Yello Taxi in Delft

Yello Taxi in Delft is een taxibedrijf met een persoonlijke insteek. Ze bieden een persoonlijke, snelle en betaalbare taxidienst voor iedereen. Zelfs huisdieren zijn welkom in onze taxi’s. Yello Taxi in Delft hanteert scherpe tarieven en je kunt betalen met veel mogelijkheden. Elke taxi heeft een pinapparaat voor makkelijk en snel betalen. Mocht je geen betaalpas op zak hebben, dan is een betaling met Tikkie of via Whatsapp ook mogelijk.

Contact

Vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht

Contact