Taxi Delft

Taxi Delft

Ben je op zoek naar een voordelige taxi in de regio Delft die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor jou klaarstaat? Yello Taxi Delft is het taxibedrijf in de regio en brengt je graag van A naar B. Yello Taxi is een taxibedrijf met een persoonlijke insteek dat scherpe vaste tarieven hanteert. Vanuit Den Hoorn, Schipluiden, De Lier, Delfgauw en Rijswijk kun je met de taxi meerijden. Bovendien heeft Yello Taxi een aantrekkelijke taxi service voor het halen van en brengen naar Schiphol of Rotterdam Airport. Overige bestemmingen zijn ook zeker mogelijk. Klik op bestel taxi om nu een taxi te bestellen.

Bestel taxi

Waarom kiezen voor Yello Taxi in Delft?

Yello Taxi in Delft is een begrip in de regio. Profiteer van hun kennis over de regio en dat ze altijd een taxi klaar hebben staan.  

Milieuvriendelijk

De taxi’s rijden voornamelijk op elektriciteit om zo de impact op het milieu te minimaliseren. Uit onderzoek blijkt dat een elektrische auto gemiddeld zo’n 60% minder CO2 uitstoot dan een standaard benzineauto. Een elektrische auto stoot ook geen schadelijke stoffen uit, wat bij draagt aan de algemene luchtkwaliteit. Bovendien veroorzaken de auto’s op deze manier geen geluidsoverlast. Op deze manier kan Yello Taxi taxidiensten op een milieuvriendelijke manier aanbieden. 

Persoonlijk 

Yello Taxi in Delft is een persoonlijk taxibedrijf. De klant staat centraal en de chauffeurs maken eventueel graag een gezellig praatje. Je wensen en behoeftes worden onder de aandacht gebracht, zo heb je een comfortabele rit van A naar B. Een mooi voorbeeld om te geven is de situatie wanneer je terugkomt van een heerlijke vakantie. Je landt op Schiphol en moet daarna nog met je zware bagage naar Delft. Maak gebruik van de Airport Taxi Delft-Schiphol service en laat je brengen voor een vast en voordelig tarief! Als je gebruikt maakt van de taxidiensten kun je rekenen op een persoonlijke aanpak. Als je huisdieren bijvoorbeeld mee moeten, dan zijn ze altijd welkom in de taxi’s. Yello Taxi biedt zowel persoonlijke als zakelijke taxi diensten. Denk bijvoorbeeld aan het ophalen of wegbrengen naar of van meetings. Yello Taxi in Delft staat voor je klaar.  

Betaalmogelijkheden bij Yello Taxi Delft

Betalen bij Yello Taxi Delft is makkelijk, snel en betaalbaar. Alle taxi’s zijn uitgerust met een pinapparaat voor makkelijk (contactloos) betalen. Ook creditcards worden geaccepteerd als betaalmiddel. Heb je geen betaalpas op zak? Zelfs met een Tikkie kan je bij Yello Taxi Delft betalen. Je ontvangt het te betalen bedrag als sms of Whatsapp, zodat je eenvoudig met je mobiel kunt betalen.
Contact

Vragen of opmerkingen?

Stuur ons gerust een bericht

Contact